Willem Dreespenning voor Hattemer

Op dinsdag 7 november hield PvdA Hattem een feestelijke bijeenkomst om te vieren dat drie leden een lidmaatschapsjubileum bij de PvdA hadden bereikt. Het ging om de leden Ben Harsta, Anke Katgert-Keizer (beiden 50 jaar lid) en Alie Sneller-Schakelaar (65 jaar lid). De jubilarissen werden ontvangen in een klein gezelschap bestaande uit familieleden en het PvdA-bestuur en -fractie.

In de openingsspeech stond voorzitter Bram van Oene stil bij de gebeurtenissen van 65 en 50 jaar geleden, en werden verschillen en overeenkomsten met nu benoemd.

De heer Harsta en mevrouw Katgert-Keizer kregen vervolgens een gouden PvdA-speldje opgespeld voor hun 50-jarige lidmaatschap. Erg speciaal was de uitreiking van de Willem Dreespenning voor het 65-jarige lidmaatschap van mevrouw Sneller-Schakelaar. Deze penning wordt slechts zelden gegeven.

Van Oene: “Het was een bijzonder feestelijke bijeenkomst. PvdA Hattem is dankbaar voor de langdurige betrokkenheid van onze jubilarissen. Hun verhalen en ervaringen werken inspirerend, en het is goed dat deze ook de volgende generaties bereiken.”

In gesprek met Jan Daenen
Vrijdag 10 november komt kandidaat Tweede Kamerlid Jan Daenen (Statenlid PvdA Gelderland) in Hattem op bezoek. Men start om 12.00 uur met een lunch bij Zoethout. Hattemers kunnen om 13.00 uur vragen stellen en daarna om 13.30 uur bij de nieuwe woonwijk ’t Veen, hoek Hoopjesweg/Veenschouw (voorheen Populierenlaan), en tijdens de wandeling naar het Rode dorp (Tulpstraat/Leliestraat enz.)

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in