Modern Tiny House Kopen Met Snelle Levertijd

Tiny houses zijn een super handige uitbreiding van jouw woon- en leefruimte. Je kunt ze inzetten als tuinkantoor inzetten, uitbreiding van je woning, gastenverblijf en er zijn nog veel meer mogelijkheden. Geen wonder dat dit fenomeen in rap tempo Nederland verovert!

De groeiende populariteit van tiny houses in Nederland
Tiny houses zijn bezig aan een onstuitbare opmars in Nederland. De reden daarvoor is omdat ze handig, economisch en snel te bouwen zijn, soms zelfs al binnen 8 weken!

Tiny houses, of kleine (tuin-)huizen zijn sterk in opkomst in Nederland. Meer en meer mensen overwegen het bouwen ervan of hebben dit al gedaan. Een tiny house is klein van formaat – de naam zegt het al! Toch biedt het, als je het slim inricht, voldoende ruimte voor wonen, werken en ontspanning.

De mogelijke functies van een tiny house
De handige tiny houses kun je voor velerlei doelen in je eigen tuin of op een apart stukje grond neerzetten.

Tiny house in je eigen tuin
Vaak wordt een tiny house in de eigen tuin gebouwd om een uitbreiding van de woning te realiseren waar gasten kunnen verblijven die op die manier toch de gewenste privacy hebben. Daarbij valt ook te denken aan mantelzorgers. Maar tiny houses worden ook vaak gebouwd om als een soort van tuinkantoor te dienen. Heerlijk ontspannen thuiswerken in je eigen tuin zonder “thuis” te zijn en last te hebben van de omgeving. Ook indien je een grote verbouwing gaat laten uitvoeren is het (tijdelijk) plaatsen van een tiny house in je tuin een zeer goede optie. Zo blijf je toch in je vertrouwde omgeving, maar heb je geen last van de verbouwing zelf!

Een eigen vakantiehuisje
Heb je een stukje grond elders? Dan wordt er ook vaak een tiny house op gezet om te dienen als een vakantiehuis of chalet. Vanuit je eigen heerlijk vertrouwde plekje kun je dan tijdens je vrije tijd de omgeving verkennen of je juist helemaal terugtrekken – weg van de alledaagse realiteit.

Ruime keuze uit modellen en snelle levertijd
Zoveel mensen, zoveel smaken! En vanzelfsprekend geldt dat ook bij het inrichten van je huis en je tiny house! Het is daarom goed om te weten dat er bij tinyhousehub.nl een gigantische keuze is waarbij er voor elke situatie, gelegenheid en budget mogelijkheden zijn. En deze specialist op het gebied van kleine modulaire huizen met alles-erop-en-eraan kan al leveren binnen 2-3 maanden. Je kunt kiezen uit diverse prefab modellen, gemaakt van uitstekende kwaliteiten en zeer efficient ingericht zodat de ruimte optimaal wordt benut, of je kunt gaan voor maatwerk. Daarbij kun je bestaande modellen naar wens laten aanpassen of met je geheel eigen ontwerp aan de slag gaan. De experts adviseren u graag over de mogelijkheden.

Tiny house kopen
Of je nou kiest voor een prefab tiny house van een bestaand model of voor een geheel naar wens gemaakt model, kies bij een Modern Tiny House Kopen in elk geval voor kwaliteit. Die kwaliteit vind je bij tinyhousehub.nl een van de Europese marktleiders op het gebied van tiny houses, met levering in vrijwel geheel Europa. Na het initiële contact en de prijsopgave komen de experts altijd bij je langs om de situatie te bekijken en alle details door te nemen. Zo ben je ervan verzekerd dat alle details kloppen en er geen verrassingen komen. Daarna begint de productie en zodra de woning klaar is wordt deze bij je geplaatst en kun je genieten van extra leefruimte, een logeerunit of een tuinkantoor.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in