Hattem Petanque laat winst aan Deventer

De eerste dag van de Nationale Petanque Competitie verliep voor het team van Hattem Petanque niet helemaal naar wens. Door wat andere verplichtingen en ziekte van enkele spelers kon het team niet in de verwachte bezetting aantreden. De deelnemers die wel speelden, lieten gemotiveerd en enthousiast de ballen rollen, maar ondanks dat lukte het niet om in Deventer te winnen van Karro Deux.

In de eerste ronde werden drie partijen doublet gespeeld. Eén daarvan werd duidelijk gewonnen (13-2), maar bij de andere twee lukte het niet om de Deventer thuisspelers de baas te blijven. In de tweede ronden werden er twee triplet partijen gespeeld en ook hier kon Hattem Petanque er maar één van winnen.
In de derde ronde speelden de Hattemers in een opstelling die tot een gelijk spel had kunnen leiden, maar de spelers van Karro Deux wisten ook in deze ronde twee van de drie partijen te winnen zodat de eindstand 5 winst voor Karro Deux en 3 winst voor Hattem Petanque werd.

Ben Kort, die onderdeel uitmaakte van het team over het resultaat: “Vanwege het mooie weer konden we buiten proberen de but te raken, maar daarmee speelden we Karro Deux in de kaart. Zij kennen het terrein beter dan wij, de uitspelers. We hopen in de volgende strijd op 21 oktober op een beter resultaat in Apeldoorn tegen Coevorden.”

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in