HattemCentraal stelt twee nieuwe commissieleden voor

In de raadsvergadering van de gemeente Hattem van 11 oktober 2021 zal burgemeester Marleen Sanderse twee nieuwe commissieleden voor HattemCentraal installeren. Het gaat om Sander de Groot en Frank Nico Hogeweg die namens HattemCentraal lid worden van een raadscommissie.

In deze functie zullen zij besluitvorming van de gemeenteraad voorbereiden en zij adviseren en ondersteunen daarin de huidige HattemCentraal-raadsleden Gina Guldenaar en Albert de Boer bij hun werkzaamheden.

Beide heren willen zich inzetten voor de lokale politiek en op die manier de inwoners van Hattem meer Centraal zetten. Daarbij kiezen zij bewust voor HattemCentraal, een brede lokale volkspartij waar iedereen meedoet. Met de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 op komst is dit, volgens Sander en Frank Nico, een goed moment om in te stappen en ervaring op te doen.

De raad van Hattem heeft twee raadscommissies ingesteld. De raadscommissie Sociale Zaken en de raadscommissie Algemene Zaken. De commissies bereiden de besluiten van de gemeenteraad voor en adviseren de raad. Elke raadscommissie is gespecialiseerd in een aantal onderwerpen en heeft een eigen takenpakket. Een raadscommissie bestaat uit maximaal vijf niet-raadsleden per fractie. De commissieleden worden op voordracht van de fracties door de raad aangewezen.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in