Deze week in Hattem Actueel

Het radioprogramma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Het wordt elke zaterdag live bij Radio Hattem uitgezonden van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of… luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.

  • In het 1e uur bellen we met Nicole Vlaswinkel van Nog Steeds Leuk in het kader van de Week van Duurzaamheid. Nog steeds leuk is een winkeltje in 2e hands kleding in de Kerkstraat en zij hebben deze week een speciale actie.
  • Verder werd deze week bekend dat Groen Links politiek actief wil worden in Hattem. Brigitta Hogendoorn vertelt hoe ze dat willen gaan doen en vooral wát ze willen gaan doen.
  • In het tweede uur vertelt Kees Rook van welke wedstrijden het sportprogramma Tweede Jeugd Sportief ’s middags verslag doet.
  • Geert Winkel vertelt over zijn vertrek deze zomer uit de raad van Hattem en hoe hij terugkijkt op zijn raadsperiode.
  • Voor de Hattemers die wel eens willen weten hoe het recenseren van boeken in zijn werk gaat, en speciaal dat van jeugdboeken, praten wij met jeugdboekenrecensent Sandra Oosterveen.

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in