2e New Orleans festival in Hattem !

New Orleans, een fantastische muziekstad met een rauw randje. Een stad die leeft op een goede locatie en waar je kan genieten van goede muziek en van goed eten. Deze sfeer staat ook dit jaar weer centraal op het Little New Orleans festival in Hattem. Goede muziek en goed eten.

De stichting Opoes House of Music heeft als doel om jonge muziekkanten een podium te bieden. Dit jaar krijgen de winnaars van het grote festival – dat om het jaar in het centrum van Hattem wordt georganiseerd – wederom een podium op het Little New Orleans festival.

Het festival is gratis toegankelijk, met name door de hoofdsponsoren ’t Heem, De Eenhoorn, Gemeente Hattem, Lionsclub Hattem en Regiobank Hattem. En uiteraard de Vrienden van Opoe.

De muziek is dan ook al helemaal rond; uiteraard trapt Hattemer Wilfred Kroes het festival weer af. De Big Band Allotria wordt gevolgd door Shjazz en de Shabby Cabs (winnaars van vorig jaar). Het festival wordt afgesloten door de bluesband The Blankets.
Heeft u zelf ook altijd een keer in een band willen spelen? Dat kan en grijp daarom die kans!

Op het tweede podium kan namelijk iedereen die een muziekinstrument speelt gedurende een aantal sessies meespelen met JustFive, de improvisatieband van Wilfred Kroes.

Opoe organiseert niet alleen een festival voor haar kinderen, uiteraard denkt zij ook aan de kleinkinderen. Vooraf en tijdens het festival vindt er een heuse Swish-danswedstrijd plaats en kunnen kinderen hun eigen muziekinstrumentje maken. Volg ons op facebook of via de JOGG-buurtsportcoach om op de hoogte te blijven!

Noteer zaterdag 8 september alvast uw agenda om de sfeer van New Orleans in Hattem te proeven en te ervaren.