Deze zaterdag in ‘Hattem Actueel’

Elke zaterdag is er om 10.00 uur het programma “Hattem Actueel” op de radio bij RTV Hattem. In “Hattem Actueel” brengen we onderwerpen die je raken als Hattemer. Op deze 10e juni hebben we in het eerste uur hebben telefonisch contact met Sonja Schultz van Visit Hattem. Met haar praten we over het onderwerp “Hanze wandeltocht”. De wandeling gaat van en naar de Hanze steden, Hattem-Elburg met een onderbreking in Oldebroek. Ook is er contact met Maarten Schutselaar, het team waar hij in zat deed mee aan de Alpe d’Huzes en we blikken terug op hun actie dag. Verder nieuws uit Hattem in het eerste uur.

Het tweede uur
Het volgende uur van het programma spreken we Marcel Walderveen de succesvolle (ex) trainer van SV Hatto-Heim. Met hem kijken we terug in zijn periode bij Hatto-Heim en kijken we vooruit naar zijn nieuwe uitdaging bij de sv Epe. Als laatste gast komt Robert Klaassen (CDA) naar de studio en praten we over de huizenbouw in Hattem, dit naar aanleiding van de afgelopen raadsvergadering.

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in