In juli twee weken geen treinen van of naar Zwolle

Door grote werkzaamheden aan het spoor is er vrijwel geen treinverkeer mogelijk van en naar Station Zwolle tussen 5 juli en 20 juli.

Treinreizigers kunnen die twee weken gebruik maken van vervangend vervoer. De extra reistijd bedraagt ongeveer 30 minuten.

Van maandag 5 juli 04.00 tot dinsdag 20 juli 02.00 rijden er geen treinen tussen Zwolle en de stations Meppel, Dalfsen, Raalte, Olst, ’t Harde, Kampen Zuid en Kampen.

Spoorverdubbeling
De werkzaamheden draaien om de spoorverdubbeling tussen Zwolle en Herfte. Zo kunnen de trein van Emmen en Groningen/Leeuwarden over eigen sporen rijden en hoeven ze elkaar niet meer te kruisen. ”Zwolle is één van de belangrijkste spoorknooppunten van Nederland.
Een onmisbare schakel tussen Noordoost Nederland en de Randstad. Op station Zwolle komen elk half uur treinen aan uit acht richtingen. Steeds meer treinreizigers stappen hier op de trein, of maken een overstap. Daarom maken we de sporen in Zwolle klaar voor de toekomst”, aldus ProRail.

Plan je reis!
Reizigers wordt geadviseerd rekening te houden met een langere reistijd en de reis kort van te voren te plannen. Dit kan via de reisplanners.


Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in