Hattemer Daan Bekker fietst 400 km in strijd tegen kindhuwelijken

Samen met Plan International Nederland gaat Hattemer Daan Bekker vanaf eind oktober gedurende 7 dagen 400 kilometer door het heuvelachtige landschap van Noord Vietnam fietsen om de strijd aan te gaan tegen kindhuwelijken in dit kleurrijke land.

Sponsorgeld
Daan vraagt via de website van Plan International sponsorgeld. Hij vermeldt daarbij nadrukkelijk dat hij zijn reis- en verblijfkosten zelf betaalt, zodat alle sponsorgelden geheel ten goede komen aan de meisje in Vietnam. Door minimaal €4000,- aan sponsorgeld op te halen mag Daan deelnemen.

Daan is van mening dat iedereen een eerlijke kans verdient om te ontdekken en zich te ontwikkelen en jonge meisjes zijn daarin zeker geen uitzondering. Voor Daan is dit altijd vanzelfsprekend geweest. Op de website van Plan schrijft hij: Ik kon zelf weten welke sport ik ging beoefenen, met welke vriendjes ik wilde spelen, welke vakken ik wilde volgen op school en aan het einde van mijn jeugd welke vervolgstudie ik wilde gaan doen en in welke stad. Weinig ligt echter verder van de werkelijkheid af dan deze vanzelfsprekendheid. Voor veel kinderen over de hele wereld, en vooral voor meisjes, is de vrijheid in ontdekken en ontwikkelen slechts een moeilijk te realiseren droom, als het besef dat deze mogelijkheden er zijn er überhaupt is. Help mij daarom in het verwezenlijken van deze fietstocht zodat we ook voor de meisjes in Vietnam het ontdekken en ontwikkelen mogelijk kunnen maken!

Wil je Daan sponsoren, dan kan je een bijdrage storten via de website van Plan International.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in