Beleef de IJssel op de langste dag met Rivierverhalen en Tangarine

Op de avond van de langste dag van het jaar is er een ‘openlucht-verhalenvertellen’ met een mini-concert van Tangarine langs de Zwolse kant van de IJssel.

Rivierverhalen
De avond van vrijdag 21 juni is het lanceringsmoment van de podcast ‘Rivierverhalen’ van Zwollenaar en IJsselliefhebber Wim Eikelboom. Het folkduo Tangarine zingt voor het eerst hun lied over de IJssel: ‘Kijk naar de rivier’.

Inspiratie
Arnout en Sander Brinks van Tangarine wonen sinds enkele jaren in Zwolle en voelen zich verbonden met de rivier. “We komen graag bij de IJssel omdat het ons inspiratie geeft voor onze liedjes. We vinden het heel tof dat we speciaal voor de podcast Rivierverhalen een nummer mochten schrijven. Het lied vertolkt ons gevoel bij de rivier de IJssel.”

Hoe en waar
De verhalen-ontmoeting is in de uiterwaarden van Schelle Oldeneel. Het verzamelpunt is bij de aanlegsteiger van ’t Kleine Veer naar Hattem. De avond duurt van 20.15 tot 22.00 uur. Hou er wel rekening met dat je zo’n 4 kilometer door de uiterwaarden wandelt. Er is plek voor maximaal 100 bezoekers. Entree is 9 euro en opgeven doe je via rivierverhalen@souslesarbres.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in