Nog één keer Hattemers in Coronatijd

Maandag 10 mei is de laatste uitzending van Hattemers in Coronatijd. Nu er meer mag en kan is de urgentie van het programma minder groot.

Meer dan een jaar in twee lockdowns hebben we met elkaar samengewerkt, met gemiddeld een drietal gasten per week. En er was regelmatig interactie met de inwoners van Hattem.

De burgemeesters (eerst Toon van Asseldonk toen Marleen Sanderse) en wethouder Carla Broekhuis waren regelmatig telefonisch in de uitzending om Hattemers een hart onder de riem te steken. Daarnaast zijn er prachtige initiatieven ontstaan vanuit het netwerk Hattemers in Coronatijd, bestaande uit Sportkoepel, Mantelzorg NL, Havo, de Hattemer, RTV Hattem, de kerken, Rode Kruis, SWH en de gemeente.

Met het thema Versoepelingen en dan? sluiten we het programma voorlopig af.
Onze laatste gasten zijn:

  • Janine Verduijn – Nieuwe medewerker van het Geheugensteunpunt Hattem. Welke gevolgen heeft corona voor het geheugensteunpunt en voor mensen met dementie?
  • Ds Gijs Bronsveld –Wat betekent kerkzijn in Hattem na de versoepelingen?
  • Carla Broekhuis – wethouder. Terugblikken op Hattemers in Coronatijd.

Stel je vraag
Heb je een vraag voor een van onze gasten? Plaats die dan onder dit bericht of stuur de vraag naar redactie@rtvhattem.nl .

Hattemers in Coronatijd wordt voor het laatst op maandagavond 10 mei 2021 live uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur op Radio Hattem. Op dinsdagmorgen daarna van 9.00 tot 10.00 uur is de herhaling.

Luister live Radio  Uitzending gemist?

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in