Zweedse bewegingssport in Open Poort

Op woensdag 24 april opent Buurtkerk De Open Poort vanaf 19.45 uur haar deuren voor alle mensen uit Hattem om een avond te vertragen en te bewegen door middel van Tikva. 

Tikva is een vorm van lichaamsbeweging die vanuit Zweden naar Nederland overgewaaid is. De bewegingen worden tijdens Tikva op een sportmatje uitgevoerd en vinden hun oorsprong in de eeuwenoude gymnastiekoefeningen, die bewezen effectief blijken in het onderhouden van de souplesse van je spieren en gewrichten. Naast bewegen en ontspannen, staat de avond ook in het teken van bewustwording en opgebouwd worden door bemoedigende woorden. De avond wordt gestart met koffie, thee en ontmoeting onder het genot van een huisgemaakte lekkernij. 

De Tikva-trainers Anita Groenewold en Judith Bosscher ontvangen de Hattemers deze avond. ‘We hopen dat jong en oud zich aanmeldt, want Tikva is voor iedereen bedoeld en er kan meegedaan worden naar eigen vermogen. Dus ook als je kampt met een blessure of een laag energieniveau, meedoen kan’, aldus de initiatiefnemers.

De avond begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Vanaf 19.45 uur staat de koffie/thee met wat lekkers klaar. Meedoen is gratis en opgeven kan tot en 21 april via buurtkerk@deopenpoorthattem.nl.

Meer informatie staat op de website van de Open Poort.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in