Deze week in ‘Hattem Actueel’

Het radioprogramma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Het wordt elke zaterdag live bij Radio Hattem uitgezonden van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of… luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.

Zaterdag 3 april

  • Hoe ziet Hattem er volgens de PvdA Hattem uit in het jaar 2040? Hebben we dan 15.000 inwoners of zijn het er ongeveer net zoveel als nu? Waar wonen deze mensen en liggen onze daken vol met zonnepanelen? Wat vindt de PvdA van de Omgevingsvisie? We vragen het fractievoorzitter Tonny Keijzer.
  • Bert Bagerman vertelt over de voetbalmiddagen voor de jeugd van de vv Hattem die aanstaande woensdag starten.
  • In het 2e uur praat wethouder Auke Schipper ons bij over de ontwikkelingen op Bedrijventerrein H2O en de bouw van nieuwe appartementen aan de Apeldoornseweg.
  • Tjirk van der Ziel is medeauteur van het boek ‘Atlas van de IJssel.’ Hij vertelt waar dit fraaie boek over gaat en hoe het tot stand is gekomen.

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in