Hippisch Hattem trots op al haar kampioenen

Zaterdag werd het jaarlijkse clubkampioenschap van rijvereniging Hippisch Hattem gehouden. Een mooi programma met dressuur in de ochtend en springen in de middag.

Het was een prachtige dag voor een kampioenschap en de sportieve prestaties van de ruiters mochten er ook dit jaar weer zijn. Aan de rijvereniging zijn FNRS-ruiters en KNHS-ruiters verbonden. Daarom werden diverse kampioenschappen verreden.

Dressuur
Bij de FNRS dressuur is Anouk van den Hof met Udayne dressuurkampioen geworden met 229 punten. Dressuurkampioen KNHS pony’s werd Iris Pater met haar pony Jumpy Laloma, Hun proef was goed voor 211 punten. Bij de paarden ging de overwinning naar Lorette Meijerink en haar paard Carice met 207,5 punten voor hun dressuurproef.

Springen
Bij het springen werd het FNRS kampioenschap gewonnen door Nikki van Walderveen met de pony Silver vanwege haar mooie punten en foutloze parcours. Bij de KNHS ponyruiters ging de eer naar Dyanne van ’t Hul met haar pony Gustav. Zij reed een foutloos basisparcours en een snelle barrage. Luna Veldkamp greep met haar paard Royally Impressed de springtitel bij de paarden door als snelste de barrage te rijden.

Algemeen clubkampioenen Hippisch Hattem
Norah Mulder met de pony Pieter werd algemeen clubkampioen bij de FNRS ruiters. Duuk Fikse is met zijn pony Rieboy algemeen clubkampioen bij de pony’s geworden en Luna Veldkamp ging er bij de paarden ook met de beker voor de algemeen kampioen vandoor. Hippisch Hattem is trots op al haar kampioenen en op de mooie prestaties van de ruiters van de vereniging.

Alle uitslagen zijn terug te vinden op www.hippisch-hattem.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in