Voorverkoop ‘De Ringmeester’ bij Advendo van start

Het vaste publiek van Advendo had het al opgemerkt. Het is al begin april en er is nog steeds geen uitvoering geweest. Omdat vv Hattem dit jaar haar 100-jarig bestaan viert -en met Advendo al jaren een zeer goede band heeft- doet de toneelvereniging dit jaar iets heel anders…..

Als onderdeel van de festiviteiten gat Advendo 3 openluchtvoorstellingen geven op het hoofdveld van vv Hattem, waarbij een deel van de tribune voor het publiek is bestemd.

Omdat dit heel andere eisen stelt aan zaken als verlichting en geluid is deze voorstelling wel een grote uitdaging voor de leden. Niet alleen qua spel, maar ook op het gebied van organisatietalent.

Omdat het zich zo goed leent voor een openluchtspel, is er gekozen voor het stuk ‘De Ringmeester’ dat Advendo jaren geleden ook eens gespeeld heeft. Het verhaal gaat over Bertus Lubbers, een caféhouder die van zijn vrouw op dieet moet. Om af en toe aan haar te kunnen ontsnappen zegt hij dat hij is gaan boksen en dus ‘op pad moet’. Maar dan verschijnt er een jongedame die claimt dat Bertus haar danspartner en verloofde is! Zijn vrouw is uiteraard des duivels, maar onze arme caféhouder kent de jongedame niet eens. Hoe kan dat nu?

Om te zien hoe dit afloopt bent u donderdag- tot en met zaterdagavond, 24, 25 en 26 mei van harte welkom op het sportpark bij vv Hattem. Op zaterdag is er livemuziek na de voorstelling.

Houd rekening met het weer/temperatuur qua kleding. Uitgezonderd noodweer wordt er gespeeld, ook als het regent. Kaartjes zijn voor EUR 7,50 te koop bij:
W. Kollumer, Hogenkamp 82, tel: 4445890.
Cafetaria ’t Knienhol, Hollewand 22, tel: 4440312.
vv Hattem, Konijnenbergerweg 2-c, tel: 4442493.

Meer info op www.advendohattem.nl