Turnsters Hanze Gym Hattem in regiofinale

Zaterdag vond in Beekbergen de finale 4e Divisie plaats. Vier turnster van Hanze Gym Hattem mochten deze dag laten zien wat zij in huis hadden. In het niveau instap D1 was Hattem met maar liefst drie turnster aanwezig in deze finale. Sophie de Haas liet erg nette sprongen zien die haar een 18e plaats opleverde op dit toestel. Nora Wieringa blonk uit op brug met een erg knappe score van 12,750 wat ervoor zorgde dat zij op dit toestel op een mooie 9e plek eindigde.

Maureen van Ommen haar sterkste toestellen waren sprong (17e) en balk (21e). Helaas lieten alle meiden hier en daar wat wat steekjes vallen, wat ervoor zorgde dat zij zakten in het totaalklassement. De instappers eindigden in een sterk deelnemersveld met maar liefst 32 turnsters als 31e, 29e en 25e.

Floor van Winkoop had zich als enige turnster van Hanze Gym Hattem geplaatst in het niveau jeugd 1 D1. Floor liet vooral erg nette sprongen over de pegasus zien, hier werd zij dan ook netjes 18e op. In het totaalklassement eindigde zij op een 20e plaats.

De punten zullen waarschijnlijk niet voldoende zijn voor plaatsing naar de districtsfinale, maar alle meiden mogen tevreden terug kijken op deze dag. Het was al een knappe prestatie dat zij zich geplaatst hadden voor deze finale.