Vandaag om 10.00 in het IJsselmagazine

Elke donderdag tussen 10.00 en 12.00 is op RTV Hattem het programma IJsselmagazine te horen. Dit is een radioprogramma met elke week nieuws en gasten uit de regio. In een uitzending passeren verschillende gesprekken de revue, allemaal met een regionale inslag. Elke week weer ‘vers’ voor u samengesteld door enthousiaste vrijwillers, gepresenteerd op RTV Hattem. Elke zaterdag tussen 12.00 en 14.00 kunt u luisteren naar de herhaling.

Vandaag in het IJsselmagazine
In het eerste uur is Alex Plantinga onze Studiogast; Alex is Senior boswachter publiek bij Staatsbosbeheer en weet alles over het Zwolse bos en het reilen en zeilen aldaar. Alex komt vertellen over de huidige en toekomstige acties met betrekking tot bosbeheer en houtoogst. Alex heeft een mooi muzieklijstje ingeleverd met nummers om de gesprekjes te
omlijsten.

In het tweede uur hebben wij telefonisch contact met Richard Schoonhoven; Richard is producent en muzikaal leider van jongerenkoor Glorious. In het kader van de Internationale vrouwendag wil hij samen met Shirley Hlahatse een boodschap van steun geven aan de Zuid-Afrikaanse artiest Lira, die geveld is door een beroerte. Bij dit interview laten wij relevante muziek horen.

Verder vullen wij ons tweede uur met het TV Overzicht van ‘Nieuws uit Hattem en Omgeving’ en laten u genieten van mooie muziek waaronder de rubriek ‘Muziek uit het Verleden’.

Het ‘IJsselmagazine’ wordt samengesteld en gepresenteerd door Marijke Riesebeek.
Het ‘IJsselmagazine’ wordt technisch verzorgd door Jan Boeve.
Redactie en regie: Gerrit Naber.
Gastheer is Gerrit Naber.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in