Nieuw rooster voor de ROVA GRIP-wagen

Het Grondstoffen Inleverpunt (GRIP-wagen) van de ROVA heeft sinds 1 maart een nieuw rooster. De GRIP-wagen zal nog steeds elke donderdag in Hattem langskomen, wat wijzigt zijn de tijden. Vanaf 1 maart staat de GRIP-wagen van 11.00 tot 14.00 voor de inwoners klaar. Voorheen was dat een uurtje later. Naast de weekdag blijft ook de standplaats gelijk. De GRIP-wagen staat zoals gebruikelijk elke donderdag op de parkeerplaats bij de Albert Heijn en de apotheek.

Week van de afvalhelden
Deze week worden de mensen van ROVA (en andere afvalbedrijven) in het zonnetje gezet in de Week van de Afvalhelden. Door weer en wind, of het nu sneeuwt of niet, de afvalhelden maken onzen omgeving schoon. Dat is belangrijk, want een schone omgeving is gezond én veilig. Ook de GRIP-wagen levert hier een belangrijke bijdrage aan door afval op te halen dat niet in de huisvuil containers of ondergrondse containers hoort.

Meer informatie over GRIP
Je kunt bij de GRIP-wagen dus afval brengen. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan piepschuim, elektrische apparaten, klein chemisch afval en meer. Ook kunnen medewerkers je meer informatie over afval geven (wat moet waarheen, hoe kun je iets brengen) en meer. Voor meer informatie, zie de de GRIP pagina van ROVA.nl

Filmpje over afvalhelden
Wat doen onze afhelden nou precies? In onderstaand filmpje een korte impressie over het rijden op een containerwagen

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in