Erik Kleinpenning in Fractiegenoot en Hattem Actueel

In aanloop naar deze verkiezingen besteden RTV Hattem en De Hattemer aandacht aan de verkiezingen. Wekelijks wordt in de rubriek Fractiegenoot een lijsttrekker geïnterviewd waarin onderwerpen aan de orde komen over de lijsttrekker persoonlijk, maar ook thema’s waarin de partij van de geïnterviewde zich onderscheidt van andere partijen.

Deze week Erik Kleinpenning, lijsttrekker voor de VVD. Erik woont nu enkele jaren in Hattem en voelt zich al helemaal thuis in de Hattemer gemeenschap. Hij zegt daarover: “Toen wij in Hattem kwamen wonen had ik meer tijd voor vrijwilligerswerk en werd ik bestuurslid bij HMHC en de Hattemer Oranje Vereniging. Daardoor leerde ik snel mensen in Hattem kennen en heb ik hier een sociaal netwerk opgebouwd.” Hoewel politiek relatief nieuw voor Erik is, heeft hij in de aanloop naar de verkiezingen al veel gesproken met Hattemers. “Ik ga bij mensen thuis in gesprek en dat is heel nuttig. Lokale politici zouden dat meer moeten doen. Het is goed als je ter plekke gaat kijken.”
Lees het hele interview in De Hattemer van deze week.

Interview Hattem Actueel
Wilt je meer weten over deze Hattemer lijsttrekker en de standpunten van de VVD? Kijk of luister dan zaterdag 12 februari 2022 tussen 11.00 en 12.00 uur naar Hattem Actueel, het wekelijkse actualiteitenprogramma van RTV Hattem. Deze uitzending wordt op zowel radio  als tv live uitgezonden. Of luister de uitzending (terug) via Uitzending gemist.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in