“Speel dé online escape room en los Maria’s mysterie op”

De gemeente Hattem biedt jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 26 jaar opnieuw de mogelijkheid om een online escape room te spelen. In de kerstvakantie werd de escape room ook aangeboden en dat was een succes. In de escape room kunnen jongeren gratis een spel spelen met een team van twee tot acht vrienden.

Door de lockdown zijn we allemaal aan huis gebonden en kunnen we weinig ondernemen. Dat geldt uiteraard ook voor onze jongeren. De escape room biedt een leuke activiteit waarbij jongeren op een veilige manier met hun vrienden kunnen afspreken.

Veilige sociale activiteit
De online escape room is een veilige en sociale uitkomst voor jongeren en jongvolwassenen. De game wordt gespeeld in teamverband, maar online en dus op veilige afstand van elkaar. Als team los je aan de hand van uitdagende puzzels een eeuwenoud mysterie op. Je staat online in verbinding met elkaar, zodat je het gevoel hebben echt even samen te zijn. Het spel duurt zo’n twee tot drie uur.

Hoe kun je spelen?
De trailer van het spel vind je op www.mariasvilla.nl. Op www.mariasvilla.nl/hattem kun je een gratis spelcode aanvragen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in