Gevarieerd concert bij CGK ‘de Veste’

CGK ‘de Veste’ in Hattem organiseert een concert met muzikale medewerking van Henk van der Maten en Erica Vogel. Tijdens het concert zal zowel het orgel als de piano door Henk van der Maten worden bespeeld en Erica Vogel speelt dwarsfluit en zal zingen.

Van der Maten is dirigent van een aantal koren en hij arrangeert muziek voor zijn koren. Daarnaast is hij als organist verbonden aan de Johanneskerk en de Ontmoetingskerk, beide in Heerde. Erica Vogel is een talentvolle jonge musicus. Haar passie voor dwarsfluit en zang is niet onopgemerkt gebleven en al op jonge leeftijd is haar talent onderkend.

De entree voor het concert is gratis. Vooraf reserveren is mogelijk via e-mailadres omziennaar@cgkhattem.nl. Er is deze avond een collecte en de opbrengst is bestemd voor De Herberg in Zwolle, een organisatie die zich inzet voor dak- en thuislozen.

Het concert is op 21 februari a.s. in CGK ‘de Veste’ aan de Korte Kerkstraat 8 te Hattem. De kerk is geopend vanaf 19.15 uur en het concert begint om 19.45 uur. Er is een pauze met koffie en thee en na afloop is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in