Omgaan met autisme kan makkelijker, thuis en op het werk

Marja Boxhoorn uit Hattem is moeder van een volwassen kind met autisme. Zij heeft daardoor ervaren hoe complex het omgaan met autisme regelmatig is. Marja gunt elk persoon met autisme een succesvol leven en ze wil anderen graag helpen vanuit haar kennis en ervaring.

Sinds kort heeft ze een praktijk in de historische binnenstad van Hattem, maar haar bedrijf Autismecoach bestaat al 13 jaar. Gedurende deze periode heeft zij specifieke opleidingen gevolgd, een boek geschreven met de titel Meer rust en minder stress bij autisme, een online training ontwikkeld en veel coaching gegeven. Ook doet zij onderzoek naar haar doelgroep.

Vragen
Over dit alles wil Marja geïnteresseerden informeren en daarom houdt zij op 17 en 18 januari 2020 open huis in haar praktijk aan de Achterstraat 42 in Hattem.
Tijdens het open huis kan Marja antwoord geven op vragen als:

  • Is autisme een hype en komt het meer voor dan vroeger?
  • Zijn mensen met autisme gevoeliger voor stress en wat kunnen zij daar aan doen?
  • Wat kunnen gevolgen zijn voor de omgeving (gezin, familie) van iemand die autisme heeft?
  • Wat kan er worden gedaan zodat iemand met autisme meer rust in het hoofd krijgt?

Open huis
Tijdens het open huis kan je kennis maken met de praktische aanpak die Marja Boxhoorn heeft ontwikkeld. Volgens haar is autisme makkelijker dan je denkt, als je de juiste mindset, kennis en vaardigheden hebt. Dat is waar Autismecoach bij helpt. De inloopmomenten zijn op vrijdag 17 januari 2020 van 13.30 tot 20.00 uur en op zaterdag 18 januari van 10.00 tot 15.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.autismecoach.nl

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in