Dit zijn de voordelen van de Nano blockchain 

Nano is de ideale cryptocurrency vanuit het perspectief van een gebruiker omdat het gratis is, transacties onmiddellijk plaatsvinden en oneindig kunnen worden geschaald. De snelle transactietijd is een verandering ten opzichte van de meest populaire cryptocurrency, en Bitcoin-transacties kunnen dagen duren om over te dragen als er enorm netwerkverkeer is. Dit kan zijn omdat elk blok slechts ruimte heeft voor zoveel transacties en het 10 minuten duurt voordat elk blok is gemined. De blockchain waar de Nano crypto gebruik van maakt heeft bovendien nog meer voordelen. In dit artikel kun je daar meer over lezen, inclusief een uitleg over wat Nano überhaupt is.

Wat is Nano?
Nano is een betrouwbare cryptocurrency met een lage latentie, en in plaats van gebaseerd te zijn op een blockchain, gebruikt het DAG-technologie (directed acyclic graph) en blokroosterarchitectuur. Hierdoor kan elk account ook zijn eigen blockchain hebben, wat een zeer unieke functie van Nano is. Het consensusmechanisme dat door Nano wordt gebruikt, is Delegated Proof-of-Stake (DPoS). Een voordeel van het gebruik van DAG-technologie is onbeperkte schaalbaarheid, samen met onmiddellijke transacties en geen kosten. Het gebrek aan resource-intensieve mining om de blockchain te beveiligen, is wat Nano in staat stelt om zonder kosten te werken. Lees hieronder nog meer over de voordelen van de Nano blockchain.

Milieuvriendelijk
De wereld van vandaag doet meer moeite om vervuiling en energieverbruik te verminderen. Desondanks is Bitcoin een grote vervuiler in de cryptowereld, wat met name komt doordat veel energie nodig is om deze munten te minen. Veel digitale geldnetwerken hebben hun toevlucht genomen tot verspillende ontwerpen om hun netwerken te beveiligen, wat zeker het geval is als je kijkt naar de Cardano crypto. Nano is scherp ontworpen om gebruik te maken van een gewichtloos en efficiënt consensusprotocol genaamd Open Representative Voting (ORV) voor minimaal energieverbruik in plaats van afhankelijk te zijn van het stroomverbruik dat voor beveiliging wordt gewonnen. Hierdoor wordt er door Nano een stuk minder energie gebruikt dan veel andere cryptocurrencies, waaronder dus ook zeker Bitcoin. Hierdoor is deze digitale munt vele malen milieuvriendelijker dan veel soortgenoten, wat tegenwoordig erg belangrijk is.

Direct geld
Digitaal geld moet snel en gemakkelijk toegankelijk zijn. Je hoeft niet lang te wachten om transacties te voltooien om goederen in een winkel te kopen, online betalingen te doen, enz. Nano transacties kunnen het werk gemakkelijker maken. Dit zijn volledig vereffende betalingen op het netwerk, degenen die zaken doen, hoeven niet langer te wachten op goedkeuring van creditcard of banknetwerk. Dankzij het blokroostersysteem kan het Nano framework de records van de lopende rekeningketensaldi op het Nano grootboek bijhouden. In plaats van dat de volledige transactiegeschiedenis in het grootboek wordt opgeslagen, registreert het Nano protocol alleen rekeningsaldi. Nano transacties kunnen het werk makkelijker en sneller maken.

Gemakkelijk te gebruiken
Door het ontwerp zelf is Nano eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, wat ook het geval is als je juist de Qtum crypto hebt gekocht. Het Nano netwerk kan kosteloze transacties aanbieden door te streven naar een zo efficiënt mogelijke overdracht van waarde en door gebruikers en diensten opties te bieden om de krachtige en kostenbesparende eigenschappen van digitaal geld gemakkelijk mogelijk te maken.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in