Geslaagde feestelijke bijeenkomst voor vrijwilligers in Hattem

Het vrijwilligersplatform en de gemeente Hattem organiseerden vrijdagavond  een feestelijke bijeenkomst voor vrijwilligers in de Marke. Zo’n 120 vrijwilligers kwamen af op deze uitnodiging.

In het kader van Nationale Vrijwilligersdag werden vrijwilligers in het zonnetje gezet. Wethouder Carla Broekhuis was aanwezig om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet voor Hattemers en Hattem.

Rugggengraad
Wethouder Broekhuis vindt het belangrijk om regelmatig waardering uit te spreken voor vrijwilligers: ‘In Hattem is er een enorme groep mensen die zorg draagt voor anderen die om wat voor reden dan ook wat ondersteuning kunnen gebruiken’. Mathilde Stam, directeur van Stichting Welzijn Hattem, noemt vrijwilligers ‘de ruggengraad van onze samenleving’.

Buffet, hapjes, film en gedichten
De bijeenkomst begon om 16.30 uur in de Marke. Er werd gezorgd voor een gezellig programma en een heerlijk buffet. Zoethout zorgde voor heerlijke hapjes en ambtenaren van de gemeente waren druk in de weer met de bediening.  Zeer speciaal waren de film van 700 jaar Hattem en de gedichten van Irene Liefers met mooie boodschappen en veel humor.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in