Dubbelrol voor Elke Bakker tijdens Molecaten Ruiterdag

Wedstrijdleider Elke Bakker kruipt dit jaar ook in het zadel. Voor het eerst in zeven jaar doet de amazone van Hippisch Hattem zelf weer mee aan de Molecaten Ruiterdag. “Het kriebelde zo ontzettend. Ik heb een fijn eventingseizoen achter de rug. Meedoen aan mijn ‘eigen’ wedstrijd maakt het helemaal af. Zodra ik mijn wedstrijdtenue op zaterdag 14 oktober aandoe worden mijn taken als wedstrijdleider tijdelijk waargenomen door Eline Rietman. Zo kan ik me helemaal focussen op mijn deelname. Het wordt voor mij heel bijzondere wedstrijd. Vanaf de grond en de tekentafel ken ik het parcours. Nu ga ik de cross eindelijk meemaken vanaf de rug van een paard. Deze ervaring als deelnemer is van groot nut voor mijn functie als wedstrijdleider, je beleeft de wedstrijd een keer volledig door de bril van de ruiters.”

Ook Misha Postma en Kimberly Knol
Elke is niet de enige met een dubbelrol. Dit geldt ook de Hattemse Misha Postma. Als omroeper houdt ze iedereen in het bos goed op de hoogte van het wedstrijdverloop. Behalve tijdens haar eigen deelname, dan hoor je even de stem van Yvonne Marskamp-Amptmeijer.
Elke en Misha rijden allebei begin van de middag in de klasse L. Vroeg in de ochtend kun je juichen voor Kimberly Knol, die voor Hattem uitkomt in de klasse B. Kijk voor de actuele starttijden en de plattegrond op www.molecatenruiterdag.nl.

Foto: Elke Bakker tijdens SGW Langedijk (gemaakt door ESVEO Fotografie)

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in