Najaarsspelen voor jongeren in Heerde en Hattem

De gemeenten Hattem en Heerde dagen jongeren vanaf 12 jaar uit deel te nemen aan de Najaarsspelen 2021. De spelen zijn bestemd voor middelbare scholieren uit deze gemeenten.

In totaal zijn er vijf uitdagende spelen die op verschillende dagen in de herfstvakantie gespeeld kunnen worden. Deelname is gratis.

Sportnite
Met Sportnite (nerf guns) kunnen liefhebbers van Fortnite deze game in een actieve versie spelen. Hierbij worden echte nerfs en obstakels gebruikt. Het spel wordt gespeeld in MFC De Marke op dinsdag 19 oktober van 14.30 tot 15.30 uur. Bij voldoende aanmeldingen is er een extra rondje. Deelname is gratis. Wil je meedoen, geef je dan vรณรณr 18 oktober 2021 op bij jongerenwerker Evelyn Stoffer evelynstoffer@swhattem.nl of telefonisch 06-20046859.

Op woensdag 20 oktober is er een survivalrun met uitdagende obstakels. Of je kan die dag deelnemen aan het H2 4×4 straatvoetbaltoernooi. Beide activiteiten vinden plaats in Wapenveld.

Op donderdag 21 oktober is er een workshop Straattheater en vrijdag 22 oktober een workshop Hiphop Dance. Beide activiteiten zijn in De Heerd te Heerde.

Bekijk alle details op de flyer en geef je op!

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in