Lions Rally start vanaf de nieuwe IJsbaan

Dit jaar organiseert de Hattemse Lionsclub weer een rally, waarvoor belangstellenden van harte wordt uitgenodigd om mee te rijden. Het wordt een evenement wat vooral draait om autorijden, gezelligheid en sponsoring van een goede doel. De route gaat via de mooiste plekjes in de ruimere omgeving van Hattem en Zwolle.
Meedoen kan met zowel met een klassieker als een moderne auto. Een equipe bestaat in principe uit een coureur en een navigator, extra passagiers zijn toegestaan.
Iedere deelnemer krijgt een rally-schild dat op de auto bevestigd kan worden.

Het rally systeem
Navigatie werkt met een bolletje-pijltje systeem, waarbij onderweg wat vragen moeten worden beantwoord. Eerdere rally ervaring is geen vereiste.
Er wordt een afstand gereden van ca. 75 km. Onderweg is er een stop ingelast voor een bijzondere verrichting en een versnapering.

Waar, wanneer en hoe laat
Op 8 oktober verzamelen de deelnemers zich tussen 09.30 en 9:45 op de locatie van de ijsvereniging langs de dijk in Hattem (Geldersedijk 45).
Vanaf 10.00 uur vertrekken de equipes om de anderhalve minuut.
Tussen 14.00 en 16.00 uur worden de deelnemers weer verwacht bij de ijsvereniging in Hattem voor een gezellige afsluiting met prijsuitreiking.

Deelname
Een plaats reserveren op de startlijst kan t/m 30 september middels een app aan 06-46141563 of per e-mail aan Lionsrallycommissie@gmail.com
Noteer daarbij de namen van de coureur en navigator, type en bouwjaar auto, naam evt extra inzittende en uw telefoonnummer.

De kosten voor deelname bedragen per equipe (twee personen) € 80, en per extra inzittende € 30. Deelname is definitief nadat de bijdrage is ontvangen op rekening NL91 RABO 0325 7702 98, t.n.v. Lions Club Hattem met de vermelding Lions rally 2022.

Bij slecht weer zal het evenement geannuleerd worden en wordt de volledige bijdrage terug gestort.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in