Gratis proef zitten in een sta-op stoel, sta jij nog op?

Een sta-op stoel is eigenlijk een relaxfauteuil die uitgevoerd is met een sta-op systeem. Je kan de stoel door middel van het bedienen van een knop schuin omhoog zetten, zodat je heel makkelijk uit de stoel kan stappen. Ook als je weer wilt gaan zitten doe je dit heel makkelijk zonder extra kracht of pijn. Je hoeft je niet in de stoel neer te laten vallen, maar gaat zitten en laat de stoel weer zakken in de juiste positie. De relaxstoel vormt zich naar jouw lichaam, waardoor je spier- en gewrichtsklachten uiteindelijk afnemen.

Hoe wordt de juiste maat aangemeten van een sta-op stoel?
Als je een sta-op stoel wilt kopen, dan word je geadviseerd door de ervaren adviseurs van Easysit. Waar wordt op gelet:

  • Zithoogte
  • Lende-ondersteuning
  • Zitdiepte
  • Hoofdsteun
  • Zitbreedte
  • Neksteun
  • Zithoek
  • Armlegger-hoogte
  • Ondersteuning van de wervelkolom

Dit zijn belangrijke dingen om rekening mee te houden als je een comfortabele sta-op stoel wilt kopen. Het is de bedoeling dat de stoel jouw lichaam goed ondersteunt. Er wordt gekeken naar de juiste balans tussen comfort, vormgeving en ergonomie. Wanneer je een goede sta-op stoel hebt die op maat gemaakt is, kan je vervelende klachten voorkomen. Een stoel op maat heeft nu eenmaal het beste zitcomfort.

Waarom je een sta-op stoel nodig hebt
Een sta-op stoel maakt je leven eenvoudiger, comfortabeler en gezonder. Heb je een druk leven en last van pijnlijke spieren? Of heb je last van pijnlijke ledematen en gewrichten? Een sta-op stoel kan dan echt een oplossing zijn. Je hebt een stoel nodig die je de nodige ontspanning en comfort geeft.

Een sta-op stoel geeft je net wat meer ontspanning, bovendien zijn alle onderdelen op de maten van jouw lichaam aangepast zodat je precies de juiste ondersteuning krijgt. Kun je lastig opstaan of heb je moeite met gaan zitten? Ook dan is een sta-op stoel een aanrader. Wist je dat er sta-op stoelen met verwarming zijn? Ook een afstandsbediening voor de verschillende posities en een voetenbankje behoren tot de mogelijkheden. Deze functies verhogen het comfort van de stoel, maar hebben ook een zeer positief effect op jouw gezondheid.

Comfort
Een sta-op stoel is gemaakt om jouw lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen. Kamp je met een pijnlijke nek of rug? Een ontspannende relaxstoel met sta-op functie zal de pijn voor een groot deel verlichten. Je neemt in deze stoel een betere, stressless zithouding aan. Mensen denken vaak dat sta-op stoelen duur zijn, maar dit is lang niet altijd het geval. Houd de acties in de gaten als je overweegt een sta-op stoel of relaxstoel te kopen. Er is voor ieder budget een relaxfauteuil te vinden.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in