Hattemer bereikt tweede plaats Triatlon Apeldoorn

Gisteren is voor de 34e keer de Triatlon Apeldoorn geweest. Vele deelnemers meldden zich aan de start onder wie Hattemer Henk Viering en Roel Palmer en zijn zoon Sven Palmer uit Zwolle die samen Team HRS vormen.

Na een stevige regenbui startte Team HRS. Henk beet het spits af met het onderdeel zwemmen dat in het zwembad plaatsvond. Hij eindigde als 4en gaf het stokje over aan Roel die het fietsen voor zijn rekening nam. Roel wist zich op het heuvelachtige parcours en het natte wegdek op te werken naar een 3plaats, waarna zoon Sven aan zijn sportieve prestatie begon. Het loopparcours had meer weg van een crossloop, maar Sven wist het team op te werken naar de 2plek.

Hoewel Team HRS eerder dit jaar de 1plaats haalde bij de triatlon in IJsselmuiden, zijn de teamleden heel blij met de 2e plaats voor teams bij de triatlon in Apeldoorn.

Individueel hebben de volgende Hattemers deelgenomen, allen in de categorie 40+ én zij hebben deelgenomen aan alle onderdelen van de Triatlon: Jan Willem Kroeze 47e plaats, Yasmine Leiker 60e plaats, Wilco Liefers 80e plaats, Arjan van Hoorn 82e plaats en Robert Bosch 83e plaats.

 

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in