Maëlle uit België zoekt een warm thuis in Hattem of omgeving

Eind augustus maken tientallen uitwisselingsstudenten van over de hele wereld hun droom waar door een periode ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur en gewoontes. Zo ook Maëlle uit België die haar Nederlandse droom voor een semester zal doorbrengen in Hattem of omgeving. Voor haar zoekt uitwisselingsorganisatie Travel Active een enthousiast gastgezin dat haar een warm thuis kan bieden tot januari 2023.

Uitwisseling naar Nederland
Maëlle doet mee aan het uitwisselingsprogramma High School Holland van Travel Active. Het High School Holland programma van Travel Active biedt buitenlandse scholieren de kans écht onderdeel uit te maken van de Nederlandse cultuur door ze een thuis te bieden bij een Nederlands gezin en ze hier naar een middelbare school te laten gaan. 
Een culturele uitwisseling is niet alleen een avontuur voor de buitenlandse scholier. Ook het gastgezin leert over de cultuur en inzichten die een buitenlandse scholier meebrengt! Zo hoef je niet ver te reizen om andere culturen, tradities en talen te ontdekken, want je kan de wereld ook in huis halen met een buitenlandse student.

Wie is Maëlle?
Maëlle is een spontane en optimistische meid van 15 jaar uit België. Ze besteedt graag tijd met haar ouders, broer en zus, daardoor gaat ze graag op reis met hen. Ook gaat ze graag winkelen of wandelen met haar vrienden. Verder probeert ze in haar vrije tijd altijd een leuke activiteit te verzinnen want ze houdt er niet van om niks te doen. Maëlle speelt drie keer per week hockey en ze gaat in het weekend naar de scouting. Later wil ze graag kinderarts worden en mensen helpen. “Ik wil graag naar Nederland toe om mijn Nederlands te verbeteren en nieuwe mensen te ontmoeten. Ik denk dat dit een te gekke ervaring gaat worden!” Leer Maëlle beter kennen! Bekijk haar profiel op de website van Travel Active.  

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in