Culturele Markt Heerde

Op zaterdag 16 juni wordt een nieuwe editie van de Culturele Markt Heerde gehouden. De Culturele Markt is dit jaar in en om de Heerd. En schitterende locatie die veel mogelijkheden biedt.

Bovendien is het makkelijk schakelen als het weer tegenzit. Koren, verenigingen, dansgroepen en bands zullen die dag te zien zijn.

Tussen 11.00 en 16.00 uur is er van alles te zien en te beleven. Bovendien zijn er een aantal kunstenaars die exposeren en u kennis laten maken met hun werk. Probeer ook eens te kleien op een draaischijf.

Er zijn optredens zijn van o.a. Vivo uit Veessen, Arioso en openbare repetities van Wilhelmina met leden van het Metropole Orkest. Er is ook een erg leuke workshop Levend Standbeeld voor jong en oud.

Op het buitenpodium op het van Meurspark zal veel dans te zien zijn van de dansgroepen en het Oegandese kinderkoor zal een optreden verzorgen.

Cultuurplein Noord Veluwe levert jaar in jaar uit een grote bijdrage aan de Culturele Markt Heerde. Dit jaar zijn er ook weer vele optredens met muziek en dans. Altijd bijzonder zijn de optredens met de bandjes van drumdocent Dennis Chamman die ouders en kennissen van de leerlingen actief bij de optredens weet te betrekken.

De bibliotheek heeft een doorlopend programma met verschillende lokale schrijvers, waaronder science fiction schrijfster Atalanta Néhmoura. Voor de kleintjes is er bij KOM kinderopvang een blote voetenpad. Vanuit de Noordgouw zijn er rappers die met een dansgroep van Juliettte Nieboer optreden.