Geslaagd toernooi HMC

Vrijdag 5 april was het zover: het voetbaltoernooi voor de vrouwen 35+, georganiseerd door HMC. Clubs uit de omgeving kwamen naar Hattem om te strijden voor de overwinning en om leuke, sportieve wedstrijden te spelen. Naast HMC waren er dames van IJVV, CSV, SV Zwolle (2 teams), SVI, ZAC, Dieze-West en VCHW aanwezig.
De HMC 35+ vrouwen waren goed vertegenwoordigd met twee teams in beide poules. In poule A is HMC als vijfde geëindigd en in poule B is HMC als vierde geëindigd.

Na de wedstrijden in de kantine zat de sfeer er goed in en werd iedereen voorzien van een hapje en drankje. Sommigen waagden zich op de dansvloer om de laatste restjes energie op te maken.

Een keer meespelen
‘Het vrouwenvoetbal voor 35-plussers is erg in trek, dat blijkt al uit de grote groep bij HMC. Op een gemoedelijke, laagdrempelige manier kun je meespelen, ook als je nog niet eerder hebt gevoetbald. Naast het bewegen en het leuke spelletje is het vaak erg gezellig.
Op vrijdagavond trainen, betekent lekker fit het weekend in gaan. Je kunt vrijblijvend een keer meetrainen of komen kijken op vrijdagavond om 19.30 uur op sportpark ’t Achterveen’, aldus HMC.

Foto en verslag: Gradus Dijkman

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in