Roy Bakker nieuwe trainer vv Hattem 2

Roy Bakker is met ingang van het nieuwe seizoen de trainer van vv Hattem 2. Roy is 32 jaar en woont in Zwolle.

Wanneer hem wordt gevraagd naar zijn voetbalcarri├Ęre, zegt hij: ‘Ik ben een echte Westenholtenaar en ben in mijn voetballeven actief geweest als speler en trainer bij WVF. Sinds 2 jaar ben ik trainer van Go Ahead Kampen JO19-1. dat actief is in de Hoofdklasse.

Goede mix
Op de vraag welke met welke opdracht hij gaat beginnen bij vv Hattem reageert Roy enthousiast: “Tijdens de gesprekken die ik gevoerd heb werd mij duidelijk dat ik de uitdagende taak krijg om de komende seizoenen er voor te zorgen dat er een goede mix ontstaat van ervaren spelers en doorkomende jeugd.”

Tussenstap
“Daarnaast wil de club dat Hattem 2 zich kwalitatief z├│ ontwikkeld dat de aanstormende jeugd er graag gaat voetballen en het team blijft aanhaken bij de ambitieuze 1e selectie. Het team kan zo ook als tussenstap fungeren voor jeugd die niet direct uit de JO19 een stap kan maken naar de 1e selectie.”

Vertrouwen
Tenslotte geeft Roy Bakker aan al wat jeugdwedstrijden te hebben bekeken. “En gezien het talent dat dat daar rondloopt, ga ik met vertrouwen beginnen aan mijn uitdaging met Hattem 2.”

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in