Online workshop bij de Bieb: ‘Een CV om trots op te zijn!’

De Bibliotheek Noord-Veluwe gaat online met de gratis training ‘Een CV om trots op te zijn!’ Alle in-between-jobbers, maar ook alle thuisblijvers kunnen deze covidperiode gebruiken om stil te staan bij hun persoonlijke ontwikkeling. Doe mee op dinsdag op 20 april, van 10.00 tot 11.30 uur.

Ontdek je sterke punten
Aan de hand van een werkblad met individuele en plenaire opdrachten krijgen je inzicht in jouw sterke punten en ga je oefenen om deze daadkrachtig te benoemen. “Deelnemers gaan online met elkaar in gesprek en krijgen concrete handvatten om een goed CV op te stellen en hun werkervaring concreet te beschrijven. Door de interactieve opdrachten en stimulerende gesprekken komen er nieuwe inzichten. Hier kunnen deelnemers dan direct mee aan de slag”, aldus Jacqueline Junte van Bibliotheek Noord-Veluwe. Zij begeleidt de deelnemers in het online aan de slag gaan.

Praktische informatie
Aanmelden kan tot en met 18 april via jjunte@bibliotheeknoordveluwe.nl. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers en meedoen is gratis. De training is online via Zoom. Hiervoor heb je een stabiel internet, webcam en microfoon nodig. Uiterlijk een half uur voor aanvang ontvang je de aanmeldlink. Jacqueline Junte: “Tijdens de bijeenkomst geeft Bibliotheek Noord-Veluwe werkzoekenden een kans om op een hele laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen.”

Bibliotheek Noord-Veluwe organiseert deze training in samenwerking met JonOn, de landelijke community voor werkzoekenden.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in