Opsporing Verzocht besteedt vanavond aandacht aan autobrand Hattem

Het programma Opsporing Verzocht besteedt vanavond (20.33 uur, NPO1) aandacht aan de autobrand op 21 december 2021 in de Hattemse binnenstad. In de Kerkhofstraat werd toen in de ochtend een auto in brand gestoken. Twee daarnaast geparkeerde auto’s raakten ook beschadigd door de vlammen.

In het programma bureau gld is in februari ook aandacht besteed aan deze zaak. De politie zei toen een man te zoeken die opduikt in de Kerkhofstraat, in de binnenstad van Hattem. Hij loopt langs auto’s en tikt na het bekijken van het kenteken van een van de wagens een ruit in.

Hij gooit iets naar binnen en er volgt een steekvlam. Daarna ontstaat brand. De dader kiest het hazenpad.

Door zijn daad zijn volgens de politie uiteindelijk drie auto’s beschadigd geraakt, twee daarvan moesten door een bergingsbedrijf worden afgesleept.
De tekst gaat onder de video verder. Bekijk wél eerst de video!

De brandstichter is moeilijk te herkennen, maar wellicht dat de opvallende opdruk op de achterkant van zijn jas een aanknopingspunt is.

Kun je de politie helpen de zaak op te lossen, bel dan de gratis de tiplijn op 0800-6070. Je mag ook Meld Misdaad Anoniem bellen als je niet wilt zeggen wie je bent: 0800-7000. Vergeet niet het zaaknummer 2021593091 te vermelden. Uiteraard is er ook op de site van de politie een tipformulier dat je kunt invullen.

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in