Compostactie CMH

Normaal verkoopt muziekvereniging CMH in het voorjaar compost. Leden van de vereniging gaan dan langs de deuren om compost te verkopen. Vanwege de coronamaatregelen kan dat dit jaar niet. Muziekvereniging CMH heeft nu een alternatief gevonden om Hattemers toch een mogelijkheid te bieden om hun tuinen zomerklaar te maken met verse compost.

Dit jaar kunnen Hattemers online een bestelling plaatsten voor compost, potgrond of koemestkorrels. De bestellingen zullen op zaterdag 13 maart, 20 maart en 27 maart vanaf 9.30 uur door de leden van de CMH worden rondgebracht. Bestellingen worden bij de voordeur neergelegd. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Tijdens het bezorgen volgen de leden de richtlijnen van RIVM.

Lukt het online bestellen niet? Dan kan je contact met CMH opnemen via de e-mail: info@cmhattem.nl, of telefonisch van maandag tot zaterdag na 18.00uur via telefoonnummer (038) 444 18 17.

De potgrond of compost kost per zak van 40 liter € 5 en voor 4 zakken in willekeurige samenstelling kost € 18. Koemestkorrels kosten € 5 euro per zak van 5 kg. De juiste prijs wordt automatisch berekend zodra je klikt op ‘Winkelmand bekijken’ of ‘Afrekenen’. Net als altijd komen de kwaliteitsproducten van Tuincentrum Poot. Bestellen kan tot en met donderdag 25 maart 2021.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in