Vrijwilligerswerk. Iets voor jou?

Stichting Welzijn Hattem beheert een vrijwilligersvacaturebank voor Hattemse organisaties. Iedereen die geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk in Hattem, kan bij Stichting Welzijn Hattem terecht voor het vinden van een passende functie. Wie zich graag inzet voor de samenleving, kan zich als potentiële vrijwilliger melden bij Stichting Welzijn Hattem via telefoon 4432881.

Er zijn uiteenlopende vrijwilligersfuncties beschikbaar voor mensen die niet veel werkervaring hebben, maar ook voor mensen met veel ervaring. Momenteel is er een breed aanbod bij o.a. de volgende organisaties: De Bongerd, scouting, dierenbescherming, RTV Hattem, molen De Fortuin en bij nog veel meer organisaties.

En het mooie is dat bij al deze organisaties allerlei verschillende functies beschikbaar zijn. Ben je dus op zoek naar een leuke invullen voor je vrije tijd, dan zit er vast wel iets voor je bij. De vacatures staan op de website van SWHattem. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met Stichting Welzijn Hattem. 038-4432881 / info@swhattem.nl .

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in