Bakkerijmuseum in Hattem is het ‘leukste uitje van Gelderland’

Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem is dit jaar verkozen tot het ‘leukste uitje van Gelderland’. Daarmee verkozen de leden van de ANWB het Bakkerijmuseum boven ’t Veluws Zandsculputerenfestijn in Garderen en de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij in Beekbergen. In totaal werden er zo’n 63.000 stemmen uitgebracht.
Top!

Het Nederlands Bakkerijmuseum scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen -prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod- de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2019. Een greep uit de reacties over het Nederlands Bakkerijmuseum: ‘Voornaamste is dat echt alles! op de kinderen gericht is. Papa en mama zijn eigenlijk alleen de chauffeurs. Superleuk voor een actieve dag voor de kinderen. Het personeel straalt plezier uit! Dat maakt dit museum top!!’

Hart en ziel
“Goud voor het Nederlands Bakkerijmuseum Hattem en daarmee uitgeroepen tot “Leukste uitje van de provincie Gelderland 2019”! Wij konden de vreugdekreten niet onderdrukken. De ANWB-leden hadden massaal op ons gestemd. Martijn en Willeke namen de Award in ontvangst in aanwezigheid van Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB. Dat was voor mij het meest ontroerende moment van de avond. De jonge generatie op het podium. Twee directieleden die met hart en ziel gaan voor het Bakkerijmuseum. Ze stonden vanavond symbool voor de 45 mensen die ons museum dagelijks maken tot wat het is. Een plek met Goud bekroond,”aldus het Bakkerijmuseum.

Ultieme waardering
Directeur Fred Voskuil ziet de prijs als de ultieme waardering voor de inzet én het
enthousiasme van de ruim 40 medewerkers die zich bijna dagelijks met hart en ziel inzetten voor hun Nederlands Bakkerijmuseum Hattem. In 2018 werd het Bakkerijmuseum voor de eerste maal genomineerd en won toen zilver.

De ANWB organiseerde de verkiezing van het ‘Leukste uitje’ voor de negende keer. De Efteling is het ‘Leukste uitje van Nederland 2019’.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in