Benefietconcert ´Als kanker je raakt´

Op vrijdag 23 maart wordt een benefietconcert gehouden, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de stichting ´Als kanker je raakt.´ Aan dit concert wordt medewerking verleend door Gospelkoor ‘Magnify’ en Kinderkoor ‘De Bromvlieg.’ Verteller en tevens medeoprichter van de stichting is ds. Arie van der Veer.

Tijdens dit concert -met als thema ‘Zie je de wonden zo diep?- word je zingend en vertellend meegenomen door het lijdensverhaal. Vanaf de intocht door Jeruzalem op Palmzondag tot en met het feest van Pasen. Een verhaal dat zowel kinderen als volwassenen zal aanspreken.

De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in de Verrijzeniskerk, Bachlaan 150. De toegang is gratis bij inlevering van een toegangskaart. Deze toegangskaarten zijn te reserveren bij Mathilde de Wit-van Weelde mathildedewit@alskankerjeraakt.nl of tel. 06-222 184 88. Zolang de voorraad strekt zijn de gratis toegangskaarten ook verkrijgbaar op de avond van het concert.

Je kunt deze kaart op de avond van het concert vanaf 19.00 uur inleveren bij de stand van ‘Als kanker je raakt.’ Je hebt dan tot 19.15 uur recht op een gegarandeerde plaats. Voor elke ingeleverde kaart wordt een bedrag gedoneerd dat ten goede zal komen aan het deze stichting. Ook wordt er tijdens de avond voor dit doel worden gecollecteerd.