‘August Rush’ bij Stichting Welzijn Hattem

August Rush is een Academy Award genomineerde dramafilm uit 2007, geregisseerd door Kirsten Sheridan en geschreven door Paul Castro, Nick Castle en James V. Hart. Het wordt ook wel een moderne hervertelling van het verhaal van Oliver Twist van Charles Dickens genoemd. De charismatische Ierse zanger Louis (Jonathan Rhys Meyers) en de mooie jonge celliste Lyla (Keri Russell) ontmoeten elkaar bij toeval in New York, maar worden na een magische nacht van elkaar weggerukt.

Kort erna bevalt Lyla van een zoontje, maar door toedoen van Lyla’s vader wordt de jongen in een weeshuis geplaatst, zonder medeweten van Lyla die denkt dat haar zoontje gestorven is bij de geboorte.

Twaalf jaar later gaat August (Freddie Highmore) op zoek naar zijn ouders, gebruikmakend van zijn talent om muziek te maken.

Je bent van harte welkom op dinsdag 20 maart in De Marke, Daendelsweg 2. De film begint om 14.00 uur. Opgeven is niet nodig. De kosten bedragen € 6,50 inclusief koffie/thee, te betalen bij binnenkomst. Meer info bij Stichting Welzijn Hattem, telefoon (038-4432881)