Burgemeester Sanderse roept kinderen op om tekeningen te maken

Inmiddels leven we al bijna een jaar met corona en de bijkomende maatregelen. Voor veel inwoners zijn de beperkende maatregelen steeds lastiger.

Om de Hattemse senioren een beetje op te fleuren roept burgemeester Marleen Sanderse kinderen op om tekeningen te maken voor de oudere inwoners. (lees verder na de video)


Burgemeester Marleen Sanderse: ‘We hebben allemaal te maken met de negatieve effecten van de coronamaatregelen. De maatregelen zijn echt noodzakelijk om het coronavirus onder controle te krijgen, maar dat maakt het niet makkelijker. Voor veel mensen is het echt een opgave: het gebrek aan contact begint op te breken. Om de senioren van Hattem op te fleuren, vraag ik daarom aan de kinderen van Hattem om een mooie tekening voor hen te maken.”

Brievenbus
“Je kunt deze zelf in de brievenbus doen bij ouderen die je kent, of je kunt ze bij het Stadhuis in de brievenbus doen. Dan zorgen wij dat ze bij iemand terecht komen die blij wordt van een mooie tekening. Zet je wel even je contactgegevens op de tekening die je bij het stadhuis inlevert? Voor de mooiste tekening hebben we namelijk nog een verrassing! Alvast erg veel dank!’

1 REACTIE

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in