Paasinspiratie in het Nederlands Bakkerijmuseum

In het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem ben je aan het juiste adres om inspiratie op te doen voor Pasen. Tijdens de voorjaarsvakantie -van 16 februari tot en met 2 maart- staat het museum bol van de bakactiviteiten. Bakker Fred geeft je de broodnodige handvatten voor een geslaagde Paasbrunch.

Maak de blits
Tijdens zijn humoristische familievoorstellingen demonstreert Bakker Fred de fijne kneepjes van het vak. Laat je niet van de wijs brengen door zijn vingervlugheid, maar raak geïnspireerd door zijn vakmanschap. Met deeg, een schaar, een paar krenten en een enorme dosis humor presenteert de bakker jou een scala aan paasbroodjes. Wie goed oplet tijdens de show in het museum, kan thuis de blits maken tijdens de eigen paasbrunch. Broodhaantjes, hazen en vogelnestjes maak je in een handomdraai met Bakker Fred als leermeester!

Jeugd
Extra aandacht is er tijdens de voorjaarsvakantie voor de jeugd, die verkleed als bakker, uitgenodigd wordt om de theorie in praktijk te brengen. Onder leiding van Bakker Martijn en zijn team gaan ze zelf aan de slag. Daarbij worden de kinderen aangespoord om goed hun best te doen, want het eindresultaat mag natuurlijk mee naar huis genomen worden. Tenminste…als ze zo lang kunnen wachten.

Speurtocht
Naast bakplezier wil het Nederlands Bakkerijmuseum ook graag kennis overdragen en daarom is er voor de jeugd ook een mooie educatieve speurtocht samengesteld waarin de rijke geschiedenis van brood en banket ruimschoots aan bod komt. De bakkers heten je hartelijk welkom!

Openingstijden
Maandag tot en met zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.
Op zondag gesloten.

Meer info op www.bakkerijmuseum.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in