Tolhekker Dansgarde Toernooi

Op zaterdag 19 januari is het tijd voor de zesde editie van het Tolhekker Dansgarde Toernooi in Dorpshuis de Bouwakker in Hattemerbroek.

Na het overweldigende succes van de afgelopen jaren heeft carnavals-vereniging De Tolhekkers uit Wezep/Hattemerbroek voor de zesde maal een Dansgarde Toernooi georganiseerd. Dit is een heuse danswedstrijd tussen de dansgardes van verschillende carnavalsvereringen.

Inmiddels hebben diverse verenigingen zich aangemeld voor dit toernooi, waarbij plezier in het dansen bovenaan staat. Zo mogen de Tolhekkers de volgende verenigingen welkom heten: c.v. De Keiebijters uit Noordwijkerhout, c.v. De Venekloeten uit Dedemsvaart, c.v. De Kaninefaaten uit Noordwijkerhout en c.v. De Damsternarren uit Appingedam.

Het Tolhekker Dansgarde Toernooi gaat op zaterdag 19 januari van start in Dorpshuis De Bouwakker in Hattemerbroek. De zaal is om 11.30 uur open. De entree kost € 2,50 per persoon. Om 13.00 uur is de opening van het toernooi. Er wordt in verschillende categorieën gedanst.

Rond de klok van 17.00 uur reiken Prins Jeffrey en Prinses Kimberley de Eerste van de Tolhekkers de prijzen. De Tolhekkers en hun dansgarde Skydancers hopen er samen met alle deelnemers een mooi toernooi van te maken.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in