Nieuwjaarsborrel en Fundraiser ‘New Orleans in Hattem’

Op zaterdag 20 januari start ‘New Orleans in Hattem’ met muziek, gezelligheid en de presentatie van haar plannen voor 2018 en verder. Concept-store Soul Sisters in de Kruisstraat is de gastvrouw voor de mannen van Opoe’s House of Music vanaf 16.00 uur. Natuurlijk zijn naast de bestaande sponsoren en vrienden ook nieuw vrienden van harte welkom om hun steun te geven aan de ideële ANBI-stichting die ten doel heeft jong talent een podium te geven in Hattem.

Hattemer trompettist Wilfred Kroes & Friends treden op tijdens de nieuwjaarsborrel die tevens bedoeld is als fundraiser om de plannen ook financieel uit te kunnen voeren. Na het grote succes van vorig jaar september staan de mannen van Opoe onder leiding van Jan-Erik Barendsen klaar voor een vervolg met ‘a little New Orleans in Hattem’ op 8 september.

Het jaar erop wordt er weer groots uitgepakt op zaterdag 7 september 2019. Uiteraard in samenwerking met Rond Uit Hattem en in ieder geval met ’t Heem, Lionsclub Hattem en de Vrienden van Opoe als sponsor.

‘New Orleans in Hattem’ is een jaarlijks evenement waar -samen met alle Hattemers en de ondernemers- op het prachtige marktplein, talent in jazz, blues, soul, brass en gospel een podium wordt gegeven. Meer achtergrond- en contactinformatie is te vinden op www.opoeshouseofmusic.nl

Alle Hattemers zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn op zaterdag 20 januari vanaf 16 uur. De koffie en thee wordt door Soul Sisters aangeboden.