Hart onder de riem voor 400 Hattemse vrijwilligers

De gemeente Hattem en SWH hebben de handen ineen geslagen om op deze nationale vrijwilligersdag zo veel mogelijk Hattemse vrijwilligers een hart onder de riem te steken. Zij bedanken de vrijwilligers voor hun steun, aandacht en zorg voor anderen.

Door de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om een gezellige avond te organiseren voor de vrijwilligers, zoals andere jaren veel gedaan is. SWH en de gemeente gaan daarom graag bij vrijwilligers langs om hen thuis te verrassen met een attentie.

Waardering uitspreken
Wethouder Carla Broekhuis-Bonte is erg blij met de inzet van Hattemse vrijwilligers, zeker in tijden van corona: ‘Helaas is het door de omstandigheden niet mogelijk om vrijwilligers samen te brengen tijdens een gezellige avond, maar op deze manier willen we toch onze enorme waardering uitspreken voor alle Hattemse vrijwilligers. We zijn overweldigd door het grote aantal vrijwilligers dat zich aangemeld heeft: een kleine 400! Toch denk ik dat dat nog lang niet alle vrijwilligers in Hattem zijn. Via deze weg wil ik dan ook àlle vrijwilligers heel hartelijk danken voor hun inzet en ondersteuning. Juist in deze bijzondere tijden is het van extra groot belang dat we naar elkaar blijven omkijken en aandacht hebben voor anderen. Soms kunnen mensen met een kleine ondersteuning bij de boodschappen of een kleine blijk van aandacht al enorm geholpen zijn. Onze vrijwilligers zorgen daarvoor en, hoewel ze altijd al belangrijk waren, zijn ze dat nu nog meer dan ooit!’

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in