Automobilist in Hattem bedreigt 11-jarig meisje

Donderdagmiddag is tussen 15.00 uur en 15.30 uur een 11-jarig meisje op de fiets bedreigd door de bestuurder van een zwarte auto. Dit gebeurde op de kruising van de Meenthe met de Hilsdijk in Hattem. ‘De bedreiging ging gepaard met 2 harde knallen, waarna de auto wegreed in de richting van de Dinkel”, aldus de politie.

Omdat alles erg snel snel ging en het meisje erg is geschrokken, heeft zij weinig kunnen zien van de persoon die haar bedreigde of van de auto. Daarom vraagt de politie hulp bij het onderzoek:

  • Was je donderdag getuige van de bedreiging, of heb je tussen 15.00 uur en 15.30 uur iets gezien in de buurt van deze locatie wat hiermee te maken zou kunnen hebben? Of heb je andere voor het onderzoek relevante informatie?
  • Woon je in de omgeving en heb je een beveiligingscamera aan de woning? Dan help je de politie enorm als je de beelden van donderdag tussen 15.00 uur en 15.30 uur bekijkt of dit mogelijk aanknopingspunten geeft. Ook andere beelden, zoals van dashcams, kunnen helpen.

Getuigen kunnen zich melden via Facebook, 0900-8844 of www.politie.nl/contact

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in