Hattemer Bridge Sport viert veertigjarig jubileum

Op 5 oktober vierde de Hattemer Bridge Sport (HBS) het veertigjarig jubileum. Tijdens de festiviteiten werd Johan Fijn benoemd tot erelid, als erkenning voor zijn jarenlange inzet voor de club.
De middag stond in het teken van een gezellige bridgedrive. De dag werd afgesloten met een heerlijk buffet. Het jubileumfeest was een groot succes, en de club kijkt terug op een geslaagde viering.

27 Juni 1984 is de oprichtingsdatum. De eerste locatie waar werd gespeeld, was De Tinne, met een bescheiden groep van twintig leden. Drie jaar later verhuisde de club naar ’t Heem, gevolgd door een jaar bij Café Mulder aan de Nieuweweg. Daarna speelde men in De Bongerd. In deze periode groeide de club flink, tot wel honderdtwintig leden. Helaas zorgde Covid ervoor dat de wekelijkse woensdagavondbridge tijdelijk moest stoppen.

Inmiddels heeft de club de draad weer opgepakt en speelt nu bij Dutch Golf, de huidige bridgelocatie. Er worden weer volop bridgecursussen georganiseerd, in samenwerking met de Bridgeacademie Zwolle. Meer informatie over deze cursussen is te vinden op de website van Hattemer Bridge Sport.

 

 

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in