vv Hattem laat de punten liggen

Hulshorst heeft een zwaar bevochten overwinning geboekt tegen vv Hattem. Via 2 doelpunten in de slotfase trok het met een 1-2 overwinning aan het langste eind

Aanvankelijk leek Hulshorst de wedstrijd onder controle te hebben. Toch was het Hattem die als eerste gevaarlijk werd en ook de score opende. Een hoge bal werd losgelaten door de keeper van Hulshorst en Lawrence van de Bend kon de bal eenvoudig binnen schieten. Echter de zwak leidende scheidsrechter Gerrevink zag als enige dat keeper van Olst gehinderd werd en keurde deze treffer af. Vlak na deze treffer moest van de Bend met wat aanvankelijk een zware blessure leek het veld verlaten en dat was een grote aderlating voor vv Hattem.

Hattem kwam toch op voorsprong. Een vrije trap aan de linkerzijde van het veld werd hard en laag in geschoten en licht getoucheerd en door een woud van benen viel de bal in de verre hoek. Hulshorst was dan optisch wel sterker, maar ging wel met een 1-0 achterstand rusten.

Hulshorst kwam als herboren uit de kleedkamer en straalde uit dat ze met minimaal een punt uit Hattem wilde vertrekken.. In de 80e min. kreeg Hulshorst dan de gelijkmaker. Een voorzet van Niels Meussen werd op fraaie wijze via een zgn. snoekduik door Ronald Landman achter de eigen doelman gekopt.

Hulshorst rook dat er meer in zat en ging op zoek naar de overwinning. Deed Hattem dan niets? Jazeker wel en Hulshorst mocht van geluk spreken dat een inzet van Hattem op de paal belande en precies in de handen van de keeper terecht kwam.

Waar beide teams zich al hadden verzoend met een gelijkspel, was het Reduan Arian van Hulshorst die daar anders over dacht. Na een mooie solo krulde hij vanaf zo’n. 16 meter de bal onhoudbaar voor in de linkeronderhoek. Zo mocht Hulshorst de 3 punten meenemen.

Foto: Marcel Senz

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in