Workshop ‘Maak een eigen speksteen-beeld’

Een hele middag creatief met speksteen bezig: vijlen, polijsten, zagen, boren kan op 14 september bij Barb’s Beeldentuin-Atelier. Ervaring is niet nodig om een eigen uniek beeldje te maken. De workshop is inclusief gebruik van professioneel gereedschap en afwerkmaterialen en duurt van 13.00-16.30 uur.

U kunt gebruik maken van het aanwezige professionele gereedschap om deze zachte steen om te vormen tot een beeldje. Er is keus bij het atelier uit diverse kleuren speksteen. Inspiratie en creativiteit ontstaan vaak als vanzelf tijdens de workshop. Voorbeelden worden getoond  en hoe je met het gereedschap en afwerkingsmaterialen omgaat. Figuratief of abstract. Een eigen idee uitwerken, mooie vormen in de steen maken of intuïtief werken. Bedenk dat het bij het maken van een beeldje gaat om het maken van vormen en structuren.

De stukken speksteen zijn wat klein en zijn daarom ideaal om in een middag een beeldje van te maken. Het is niet hakken, daar is deze steensoort te zacht voor. Gewerkt wordt er aan tafels, liefst buiten in de tuin als het weer het toe laat, maar anders binnen.

Het lukt vrijwel iedereen in een middag een beeldje te maken. Er werden al veel mensen enthousiast. Ze gingen na afloop met hun eigen zelf gemaakte beeldje naar huis.

Meer informatie en aanmelden
Kosten: € 50,- p.p. inclusief koffie/thee en een koek. Exclusief steenkosten.
Een cadeaubon bestellen behoort ook tot de mogelijkheden. En een groepsworkshop reserveren kan op een eigen datum, minimaal zes personen. Het is een creatief uitje met familie, vriendinnen, een afdeling of bedrijf, voor een jubileum, verjaardag of ander feestje.
www.barbsgallery.com

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in