Bridge groeiende sport

De Hattemse Bridge Sport (HBS) heeft 27% meer leden dan een jaar geleden en de eerste thema-avond in Hattem en de beginnerscursus in Zwolle zitten al weer vol. Uit een enquête onder de HBS-leden blijkt ook dat iedereen zeer tevreden is over de huidige sfeer en organisatie.

Voorzitter Henderikus Cazemier presenteerde deze fraaie cijfers tijdens de algemene ledenvergadering op woensdag 4 september, waar ook clubkampioenen Jan Hendriksen en Herman Blankvoort in het zonnetje gezet werden. Wim van de Genne neemt na 10 jaar afscheid als penningmeester, Karin van den Dijssel is ingewerkt als opvolger. 

De ontwikkeling past in de maatschappelijke tendens dat steeds meer Nederlanders niet alleen fysiek maar ook mentaal langer ‘fit’ willen blijven. Bridge houd je scherp en is geeft daarmee een goede en plezierige invulling van dit doel.

Om te blijven groeien starten op 11 oktober 2024 beginnerscursussen in Zwolle en Hattem. De cursus bestaat uit 12 lessen en de kosten bedragen € 120,- per persoon inclusief lesboek en praktijkboek. De cursussen worden gegeven door bridgetrainer Jos Bergen:
Op vrijdagmorgen (Zwolle, 10.00 uur) en -middag (Hattem, 13.30 uur), de beginnerscursus. Kosten 120 euro.
Themamiddagen 14 en 28 oktober, 11 en 25 november om 13.30, kosten 40 euro.

Wilt u meedoen, meldt u dan aan bij Herman Blankvoort, bij voorkeur per mail (hermanblankvoort@kpnmail.nl), onder vermelding van de cursusnaam.
Meer informatie: 06-53906408.

 

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in